Till dig som är arrangör

På den här sidan har vi samlat all information du som arrangör under Halland Tech Week kan tänkas behöva: viktiga datum, kontaktuppgifter och marknads­förings­material.

Kontaktperson

För frågor om programpunkter eller allmänna funderingar kring Halland Tech Week kontaktar du vår projektledare.

Marknadsföringsmaterial

Sociala medier

Vi kommer börja marknadsföra individuella programpunkter för Halland Tech Week i våra sociala medier (Facebook, Instagram och LinkedIn) i september. Din programpunkt kommer marknadsföras så länge du lämnat in den för publicering (se nästa rubrik).

Kom ihåg att använda taggen #HallandTechWeek om du själv skapar innehåll om eventet på sociala medier. Då blir det lättare för oss alla att se och dela varandras inlägg.

Hemsida

I september kommer programmet för Halland Tech Week publiceras här på hemsidan och respektive programpunkt öppnas upp för anmälan. För att just din programpunkt ska visas i höstens program behöver du lämna in programpunkten för publicering senast 26 augusti.

Är du osäker på hur du kan få din programpunkt så bra som möjligt för publicering på hemsidan? I vår Guide till en bra programpunkt hittar du detaljerade förklaringar av varje del och dessutom exempel på hur en programpunkt kan se ut när den är publicerad.

Information om anmälan

Du som arrangör väljer själv om du vill att deltagare ska anmäla sig till din programpunkt här på Halland Techs hemsida, eller via en extern sida. Om anmälan sker externt ligger ansvaret för denna på dig som arrangör.

Alla anmälningar som sköts via Halland Techs hemsida resulterar i:

  • bekräftelsemejl skickas till deltagare i samband med anmälan
  • mejl skickas till deltagare 1 dag innan programpunkten börjar med ytterligare information (adress/deltagarlänk m.m.)
  • möjlighet för deltagare att avregistrera sig från programpunkten efter anmälan
  • möjlighet att skriva upp sig på väntlista om programpunkten för stunden inte har plats för fler deltagare

Anmälan stänger per automatik samtidigt som programpunkten börjar. Hör av dig om du som arrangör önskar att anmälan ska stänga tidigare än så och/eller ni i efterhand behöver en sammanställning över alla som anmält sig till programpunkten (namn och e-post).

Skyltar

Information om fotografering

Event pågår

Lathundar

Olika typer av events kommer arrangeras under Halland Tech Week. Här finner du användbara lathundar med tips och råd till dig som arrangerar olika typer av event: fysiska- och digitala event samt hybridevent. Här finns även en lathund för dig som är föreläsare och/eller paneldeltagare.
Senast uppdaterad: 20 mar 2024
Rulla till toppen