Laddar Evenemang

Mjukstarta dagen med fokus på närvaro, lugn och sköna rörelser. Rickard Fredborg guidar oss genom ett Mindful flow-pass som följs av en god frukost och möjlighet att nätverka under avslappnade former. En perfekt start på dagen tycker vi på Halland Tech Week!

Mindful flow är en metod baserad på mindfulness och rörelseövningar. Skapad för att tillgängliggöra och förenkla arbetet med att främja kreativitet och hälsa som en del av det vardagliga arbetet hos företag, för att på sikt öka den intärna hållbarheten och expandera den innovativa potentialen.

Metodiken som används i Mindful flow har en lång och rik historia vars positiva inverkan på bl.a. välbefinnande, fokus och idégenerering finns väldokumenterad i flertalet forskningsstudier och som vittnesmål från företag som Apple, Google och Facebook.

För kontakt ang. specialkost, hör av dig till Charlotte Ahlgren på charlotte@hollbar.se.

Rickard Fredborg

Medverkande

Rickard Fredborg har i över tio år verkat som professionell dansare och koreograf både nationellt och internationellt. Hans övergripande fokus och intresse är att med stor närvaro och lyhördhet utforska rörelsens möjligheter att förmedla intryck och förändra sinnestillstånd.

Anna Lindhs Plats
Halmstad, Halland 302 66 Sverige
Senast uppdaterad: 25 sep 2023
Rulla till toppen