Laddar Evenemang

Mänskligheten och maskinerna – att vara mänsklig i en digital framtid

Föreläsning/Seminarium
torsdag 13 okt 10.00–11.00

Anmälan är stängd

Anna Frankzén Starrin

HighFive presenterar stolt årets key note speaker för Halland Tech Week i Halmstad: Anna Frankzén Starrin, även kallad Robot-Anna.

Anna kommer ta oss igenom en spännande föreläsning där hon pratar om de mest framträdande digitaliserings-, automatiserings- och AI-trenderna. Både som yrkesverksamma och som privatpersoner lever vi i en omvärld i stor förändring, så hur kommer detta påverka våra liv? Med sitt fokus på det mänskliga beteendet i kombination med hur digitaliseringen påverkar oss är vår förhoppning att Annas insikter kommer ge just dig och ditt företag bättre förutsättningar för att möta framtiden.

Efter föreläsningen bjuder vi in dig till en nätverks- och mingelfika tillsammans med övriga deltagare. Vid eventuella allergier eller behov av specialkost vänder du dig till programpunktens kontaktperson.

Medverkande/Talare

Anna Frankzén Starrin är kulturantropologen, trendspanaren och omvärldsanalytikern som kan hjälpa din organisation att hitta fotfästet i en ständigt föränderlig omvärld. Som expert på digitalisering och automatisering jobbar Anna sedan snart 20 år tillbaka i huvudsak som innovationskonsult och trendspanare. Emellanåt föreläser hon också med grund i sina insiktsfulla spaningar om människans alltmer digitaliserade framtid.

Plats

Trade Centre (våning 22) vid Högskolan i Halmstad

Språk

Svenska

Målgrupp

Företags­ledare, chefer, förändrings­ledare, entreprenörer och framtids­nyfikna

Kontaktperson

Har du frågor eller vill veta mer om den här programpunkten? Kontakta Anna Petersson.

Anmälan är stängd

Senast uppdaterad: 01 jun 2023
Rulla till toppen