Laddar Evenemang

Innovativ mobilitet

Föreläsning/Seminarium & Paneldiskussion
fredag 20 okt 10.15–11.00

Gå till anmälan

Läs mer om hur vi hanterar insamlade personuppgifter (GDPR).
Tribe Loading Animation Image

Framtidens logistik och framtidens godstransporter - Hur ser framtidens lösningar ut och hur påverkar digitalisering och elektrifiering, godsflöden och logistik?

Per Olof Arnäs
Martina Wettin, porträttbild.
Martina Wettin

Medverkande

Per Olof Arnäs kommer att prata om hur transportsystemet som vi vant oss vid de senaste 100 åren nu genomgår en mycket omgripande förändring och hur vi skapar ett hållbart alternativ som tar tillvara den enorma teknikutveckling vi ser omkring oss.

Per Olof har arbetat i, med och i anslutning till logistikbranschen sedan slutet av 1980-talet, både i industrin och inom akademin. Han har spenderat 2010-talet som forskare på Chalmers där han har studerat transport- och logistikbranschens digitala utveckling. Efter ett decennium inom akademin bestämde han sig för att inte bara studera framtiden utan också vara med och skapa den. Sedan 2021 är han logistikstrateg på Einride.

Einride tillhandahåller intelligent mobilitet i form av grön, elektrisk och kostnadseffektiv transport och ni har troligtvis sett någon av de många artiklarna om deras självkörande elektriska lastbilar som var först på planeten att köra kommersiellt på publika vägar redan 2019. Han älskar 2000-talet.

Martina Wettin är medgrundare och styrelseledamot i Nilsson Energy samt bolagets affärsutvecklingschef. Martina innehar flera nyckelpositioner, bland annat medordförande i Europeiska kommissionens instrument European Clean Hydrogen Alliance, VD Roundtable Buildings, styrelseledamot i Vätgas Sverige, aktiv medlem i Svenska Vätgasrådet och Women in Green Hydrogen. Nilsson Energy är en systemintegratör som utvecklar, designar, integrerar och underhåller decentraliserade energisystem på grön vätgas. Vi bidrar till en säker och hållbar energiförsörjning i alla delar av samhället.

Plats

Biostaden på Kungsmässan i Kungsbacka

Språk

Svenska

Målgrupp

Företag från Kungsbacka och Västsverige med intresse för AI och ny teknik, digitalisering och bygg, elektrifiering och mobilitet.

Kontaktperson

Har du frågor eller vill veta mer om den här programpunkten? Kontakta Simon Vedlund.

Gå till anmälan

Läs mer om hur vi hanterar insamlade personuppgifter (GDPR).
Tribe Loading Animation Image
Senast uppdaterad: 15 sep 2023
Rulla till toppen