Laddar Evenemang

Hur företag framgångsrikt kan implementera AI

Paneldiskussion
torsdag 13 okt 11.00–12.00

Gå till anmälan

Läs mer om hur vi hanterar insamlade personuppgifter (GDPR).
Tribe Loading Animation Image

Idag omvandlas hela branscher med hjälp av AI-teknologi och vi använder dagligen produkter som bygger på AI, medvetet eller omedvetet. Vår förmåga att förstå och utnyttja AI kommer vara avgörande för Sveriges långsiktiga konkurrenskraft och relevans. Har du ett intresse för AI men tvekar inför hur du ska komma igång på ditt företag är det här ett panelsamtal värt att lyssna på!

Under samtalet kommer våra deltagare bena ut vad som krävs för att lyckas implementera AI framgångsrikt och dela med sig av egna erfarenheter. ”Hur tar man första steget på sin AI-resa?”, ”Hur säkrar man att värde skapas?” och ”Varför är det viktigt att börja med AI?” är ett axplock av de frågor som diskuteras under samtalet.

Deltagare är Conny Svensson (Head of AI Transformation, AI Sweden), Helena Barany (VD, Halmstad Delivery), Nicklas Sundvisson (Devoteam) och Maycel Isaac (Synteda). Samtalet modereras av Astrid Sjögren (AI Sweden).

Efter föreläsningen bjuder vi in dig till en nätverks- och mingelfika tillsammans med övriga deltagare. Vid eventuella allergier eller behov av specialkost vänder du dig till programpunktens kontaktperson.

Medverkande/Talare

Conny Svensson (Head of AI Transformation, AI Sweden)

Conny jobbar på Sveriges nationella center för applicerad AI, AI Sweden. Som head of transformation ägnar han sig åt allt det som behövs för att implementera AI utom just tekniken. Teamet tar fram mätningar, verktyg och delar med sig av kunskap och resurser för att fler skall lyckas med transformation.

Helena Barany (VD, Halmstad Delivery)

Helena är VD på fraktföretaget som påbörjat sin AI resa med stöd från HighFive innovationsarena och Högskolan i Halmstad i våras. De har byggt sin första prototyp av en AI-produkt och vet hur det är att som litet företag våga ta sig an ny teknologi.

Astrid Sjögren (AI Change Agent, AI Sweden/HighFive) – moderator

Astrid arbetar med att coacha Halländska företag till att använda och få nytta av AI. Hon kommer moderera panelsamtalet.

Ytterligare information

Plats

Trade Centre (våning 22) vid Högskolan i Halmstad

Språk

Svenska

Målgrupp

Företagsledare, chefer, förändrings­ledare, digitaliserings­ansvariga och AI-nyfikna

Kontaktperson

Har du frågor eller vill veta mer om den här programpunkten? Kontakta Anna Petersson.

Arrangörer

  • HighFive Innovationsarena
  • AI Sweden
Senast uppdaterad: 04 okt 2022
Scroll to Top