Laddar Evenemang

Efter den ögonöppnande och inspirerande föreläsningen om 2049, är du inbjuden att ta del av en djupare och mer komplex dialog som sträcker sig bortom det uppenbara. I en tid präglad av teknologiska genombrott, uppstår spännande och utforskande frågor om medvetandet och intelligensens framtid. Hur kommer teknologin att prägla vårt sätt att tänka, känna och uppfatta världen?

Under denna programpunkt har vi samlat en spännande och mångfacetterad panel av experter för att utforska dessa tankar:

  • Richard Fredborg – en filosof som granskar den moraliska och existentiella dimensionen
  • Oskar MacGregor – en neurovetenskaplig expert som tar oss in i hjärnans gåtfulla värld
  • Stefan Byttner – en framstående AI-professor med insikter i den senaste teknologiska utvecklingen
  • Anna Felländer – en tech-entreprenör som utmanar gränserna för innovation

Richard Fredborg
Oskar MacGregor
Stefan Byttner
Anna Felländer
Foto: Felicia Yllenius

Men din röst är också viktig. Publiken kommer att ha chansen att ställa frågor, bidra med tankar och vara en aktiv del av denna vitala konversation. Det är en möjlighet att inte bara lyssna utan att också engagera sig, ifrågasätta och inspireras.

Anslut dig till oss för ett minst sagt intressant samtal om framtiden, där vi utforskar gränslandet mellan teknologi, intelligens och medvetande. Vi lovar att det blir en upplevelse du inte vill missa!

Medverkande

Modererad av Astrid Sjögren från AI Sweden, kommer denna diskussion att förse dig med nya perspektiv, insikter och visioner. Vi älskar att människor med olika bakgrunder och kompetenser tänker och diskuterar tillsammans, och denna panel är utformad för att göra just det.

Anna Lindhs Plats
Halmstad, Halland 302 66 Sverige
Senast uppdaterad: 09 okt 2023
Rulla till toppen