Laddar Evenemang

Digitalisering och hållbart byggande

Föreläsning/Seminarium & Paneldiskussion
fredag 20 okt 11.15–12.30

Anmälan är stängd

Visualisering och digitalisering i byggbranschen - hur kan vi dra nytta av den nya tekniken? Och hur anpassar sig den kommunala myndighetsutövningen till en allt mer digitaliserad byggprocess?

Medverkande

Fredrik Öster

Fredrik Öster har arbetat med digitalisering av bygg och fastighetsbranschen i 15 år med ledande befattningar som bl.a. affärsområdeschef för BIM & Digitalisering på det globala konsultbolaget Ramboll. Sen 2022 är han VD för arkitekt- & teknikkonsultbolaget Valbeks nordiska verksamhet, med uppdrag att flytta fram positionerna inom ny teknik, digitalisering och automatisering.

Hanna Ståhl brinner för verksamhetsutveckling med hjälp av digitaliseringens möjligheter. Hon har under flera år drivit på bygglovsavdelningens digitaliseringsresa. Sedan januari är hon verksamhetschef för Geodata- och bygglovsavdelningen i Kungsbacka kommun med fokus på att driva utvecklingen av nya, smarta sätt inom samhällsbyggnadsförvaltningarna.

Hanna Ståhl

Plats

Biostaden på Kungsmässan i Kungsbacka

Språk

Svenska

Målgrupp

Företag från Kungsbacka och Västsverige med intresse för AI och ny teknik, digitalisering och bygg, elektrifiering och mobilitet.

Kontaktperson

Har du frågor eller vill veta mer om den här programpunkten? Kontakta Simon Vedlund.

Anmälan är stängd

Senast uppdaterad: 18 sep 2023
Rulla till toppen