Laddar Evenemang

Buildtech för innovativa städer och samhällen

Föreläsning/Seminarium & Paneldiskussion
fredag 14 okt 11.00–12.20

Anmälan är stängd

Att använda rätt lösningar och resurser för att minska utgifter, miljöpåverkan och kompetenssvinn kommer vara avgörande i framtiden för att inte slita på personal och utrustning i onödan. I det här passet bjuder vi in teknikföretag och ledande aktörer inom bygg och fastighet till att dela med sig av sina erfarenheter och trendanalyser. Under 1,5 timme kommer vi fördjupa oss i hur vi inom bygg-, samhälls- och fastighetsbranschen kan utnyttja den teknik som finns tillgänglig redan idag.

Efter eventet bjuder vi in dig till en nätverks- och mingelfika tillsammans med övriga deltagare. Vid eventuella allergier eller behov av specialkost vänder du dig till programpunktens kontaktperson.

Hur säkerställer vi att tekniken hjälper oss att lägga arbetstid och kompetens på saker som skapar värde för företaget och samhället?

Talare: Oscar Lundström, Lead Software Engineer från Brinja kommer ge er en spännande beskrivning av hur du som företagare kan se till att lägga din personals tid och kompetens på saker som skapar värde.
Moderator: Moa Frithiofsson, UX/UI-designer på Brinja med erfarenhet av att göra teknologi lättillgänglig och användbar.
Panel: Representant från BRA Bygg, Ante Baric (Srenity) och Iwona Carlsson (digitaliseringschef Kungsbacka kommun)

Plats

Hotell Halland, lokal Vallda-Sandö (våning 1)

Språk

Svenska

Målgrupp

Företagare i Kungsbacka

Kontaktperson

Har du frågor eller vill veta mer om den här programpunkten? Kontakta Eva Kjellgren.

Anmälan är stängd

Senast uppdaterad: 10 okt 2022
Rulla till toppen