Laddar Evenemang

AI-revolutionen: Hur påverkar den vårt framtida arbetsliv?

Föreläsning/Seminarium & Paneldiskussion
tisdag 17 okt 15.15–16.00

Anmälan är stängd

Inga platser kvar, anmäl dig till väntlistan!

I en tid när AI och teknologin växer i en aldrig tidigare skådad takt, står vi inför spännande och komplexa frågor om vårt arbetslivs framtid. Vad innebär denna teknologiska omvälvning för dig, ditt arbete och samhället i stort? Hur påverkar det oss som arbetstagare och arbetsgivare?

Välkommen till en spännande och insiktsfull programpunkt där experter från olika branscher och med olika erfarenheter tillsammans kommer diskutera, debattera och utforska dessa högintressanta frågor. Vi kommer att inleda med en djupdykning i hur generativ AI och snabb teknologisk utveckling formar våra jobb, arbetsuppgifter och karriärer.

Du som deltagare får inte bara möjlighet att lyssna på tankeväckande presentationer och paneldebatter, utan även ställa egna frågor och engagera dig i diskussionen. Vi kommer att belysa olika vinklar, från etiska överväganden till konkreta tillämpningar, och försöka förstå vad som väntar runt hörnet.

Pontus Wärnestål
Carin Madsen Kollberg
Anna Felländer
Foto: Felicia Yllenius

Medverkande

  • Pontus Wärnestål, Högskolan i Halmstad
  • Carin Madsen Kollberg, Devoteam
  • Anna Felländer, Anch AI
  • Paul Klinteby, Falkenbergs kommun

Plats

ProfilHotels Plaza, Halmstad

Språk

Svenska

Målgrupp

Entreprenörer, företagsledare, chefer, HR, affärsutvecklare inom etablerade bolag, startups och scaleups, AI- och framtidsnyfikna, förändringsledare

Kontaktperson

Har du frågor eller vill veta mer om den här programpunkten? Kontakta Anna Petersson.

Anmälan är stängd

Senast uppdaterad: 09 okt 2023
Rulla till toppen