Laddar Evenemang

AI-revolutionen: Hur påverkar den vårt framtida arbetsliv?

Föreläsning/Seminarium & Paneldiskussion
tisdag 17 okt 15.15–16.00

Gå till anmälan

Läs mer om hur vi hanterar insamlade personuppgifter (GDPR).
Tribe Loading Animation Image

I en tid när AI och teknologin växer i en aldrig tidigare skådad takt, står vi inför spännande och komplexa frågor om vårt arbetslivs framtid. Vad innebär denna teknologiska omvälvning för dig, ditt arbete och samhället i stort? Hur påverkar det oss som arbetstagare och arbetsgivare?

Välkommen till en spännande och insiktsfull programpunkt där experter från olika branscher och med olika erfarenheter tillsammans kommer diskutera, debattera och utforska dessa högintressanta frågor. Vi kommer att inleda med en djupdykning i hur generativ AI och snabb teknologisk utveckling formar våra jobb, arbetsuppgifter och karriärer.

Du som deltagare får inte bara möjlighet att lyssna på tankeväckande presentationer och paneldebatter, utan även ställa egna frågor och engagera dig i diskussionen. Vi kommer att belysa olika vinklar, från etiska överväganden till konkreta tillämpningar, och försöka förstå vad som väntar runt hörnet.

När du anmäler dig till den här programpunkten, bokas du också in på eftermiddagsaktiviteten AI i Halland som ligger direkt före denna. Du behöver alltså inte anmäla dig separat till båda programpunkterna (och kan du bara gå på någon av dem är det också helt OK).

Plats

ProfilHotels Plaza, Halmstad

Språk

Svenska

Målgrupp

Entreprenörer, företagsledare, chefer, HR, affärsutvecklare inom etablerade bolag, startups och scaleups, AI- och framtidsnyfikna, förändringsledare

Kontaktperson

Har du frågor eller vill veta mer om den här programpunkten? Kontakta Anna Petersson.

Gå till anmälan

Läs mer om hur vi hanterar insamlade personuppgifter (GDPR).
Tribe Loading Animation Image
Senast uppdaterad: 21 sep 2023
Rulla till toppen