Loading Events

Innovation Jam: Hur kan AI påverka framtidens hälsoinnovationer?

Paneldiskussion & Workshop
tisdag 17 okt 13.00–14.00

Anmälan är stängd

Inga platser kvar, anmäl dig till väntlistan!

Har du någonsin funderat över vad som definierar en bra idé? Och tror du att det är möjligt för artificiell intelligens (AI) att identifiera bra idéer? Om du känner dig nyfiken och vill veta mer, missa inte Innovation Jam!

Fábio Gama och Håkan Lindström

Under Innovation Jam kommer Fábio Gama, universitetslektor i vårdinnovation, tillsammans med Håkan Lindström, Global Technical Innovation Manager på Essity, att berätta om ett forskningsprojekt där man har undersökt om man med hjälp av AI kan generera nya idéer och hitta lösningar på utmaningar inom vården – på sociala medier.

Ta del av ny, spännande forskning och delta i tankeväckande diskussioner om hur AI kan påverka framtidens hälsa och vård.

Innan det här passet serveras lunch, som du kan välja till när du anmäler dig till den här programpunkten. För önskemål om specialkost, kontakta Charlotte Ahlgren på charlotte@hollbar.se.

Plats

ProfilHotels Plaza, Halmstad

Språk

Svenska

Målgrupp

Entreprenörer, affärsutvecklare inom etablerade bolag, startups och scaleups, hälso- och sjukvårdspersonal, studenter, digitaliseringsansvariga, tech- och AI-nyfikna

Kontaktperson

Har du frågor eller vill veta mer om den här programpunkten? Kontakta Ida Hammar.

Anmälan är stängd

Senast uppdaterad: 13 okt 2023
Rulla till toppen