Laddar Evenemang

Morgonpasset värmer upp dig med en magisk start på dagen – lugn yoga, frukost och trendspaning.

Friskis & Svettis bjuder på en lugn stund med fokus på här och nu innan vi tillsammans med Erik Behm, Investment Strategist på Region Halland, tar sikte på framtiden. Vilka heta trender inom tech ser vi framför oss? Vilka är redan här? Hur kan vi ta ner dem till den plats där vi verkar, i Kungsbacka och Halland?

På yogan kan du skippa högklackarna, men i övrigt funkar din vanliga outfit. Har du någon allergi eller är i behov av specialkost för frukosten? Skicka SMS till 0738–62 57 85.

Medverkande/Talare

Friskis & Svettis Kungsbacka Oavsett om du vill bli starkare, rörligare, gladare, springa ett lopp eller må bättre har vi träningen för dig. I 40 år har vi fått människor att vilja träna. Och det funkar än idag. Varmt välkommen till Friskis du med!

Erik Behm är investment strategist på Region Halland. Erik har stort intresse och engagemang för digitala lösningar och framtidens teknik. I sitt uppdrag för Region Halland ansvarar han för att locka hit fler investeringar och etableringar, där han också utvecklar regionens arbete med intelligenta system för bland annat hälso- och sjukvård.

Storgatan 35
Kungsbacka, 434 32
Senast uppdaterad: 13 mar 2023
Rulla till toppen