Laddar Evenemang

Morgonpasset värmer upp dig med en magisk start på dagen – lugn yoga, frukost och trendspaning.

Karin från Yogainstitutet bjuder på en lugn stund med fokus på här och nu innan vi tillsammans med Pontus Wärnestål, Anna Petersson och Tor Palm tar sikte på framtiden. Vilka heta trender inom tech ser vi framför oss och vilka är redan här?

På yogan kan du skippa högklackarna, men i övrigt funkar din vanliga outfit. Ta gärna med yogamatta om du har. Det finns även att låna.

Medverkande/Talare

Pontus Wärnestål är prisbelönt forskare och designer som har arbetat med design av digitala tjänster i över tjugo år inom en rad branscher och sektorer på en internationell marknad. Han bedriver forskning inom digital tjänsteinnovation och artificiell intelligens (AI) som docent vid Högskolan i Halmstad. Han leder ett team av Design Directors på byrån inUse i Stockholm, Göteborg och Malmö. Pontus är aktuell med boken ”Design av AI-drivna tjänster” som gavs ut av Studentlitteratur i augusti 2021.

Tor Palm är processledare för ViaKub Halland och ett kreativt snille. Brinner för människor och teknik och hur vi verkligen kan dra nytta av tekniken för att skapa värde för människor och samhälle på riktigt.

Anna Petersson är innovationschef på HighFive och driver där bland annat en rad olika insatser inom AI, cybersäkerhet och digitalisering. Hon brinner för att driva förändring och att skapa hållbara framgångsrika affärer med fokus på människan, design och nya teknologier där möjligheterna med AI står i fokus.

Kristian IV:s väg 3
Halmstad, 302 50
Senast uppdaterad: 03 okt 2022
Rulla till toppen