Guide till en bra programpunkt

På den här sidan kan du läsa om vad varje punkt i formuläret “Lämna in programpunkt för publicering” innebär. Du får också tips + trix för hur du kan göra din programpunkt så bra som möjligt!

Hitta på sidan

Exempel på program­punkt

Kommer snart.

Programpunktsinformation

Mer information kommer snart.

Arrangörsinformation

Att informera om programpunktens avsändare är gynnsamt både för er som arrangörer men också för potentiella deltagare. Varje arrangör som uppges i formuläret kommer att främjas i en egen liten ruta på programpunkten, tillsammans med logotyp och hemsidelänk. På så sätt visas ert engagemang för Halland Tech Week och deltagare får dessutom chansen att klicka vidare för att läsa mer om er och vad ni gör.

Orsaken till varför vi ber er att uppge @användarnamnet till respektive arrangörs sociala medier är för att lättare kunna tagga er när vi marknadsför programpunkten på någon av Halland Techs kanaler (Facebook, Instagram och LinkedIn).

Kontaktperson

Observera att en programpunkt måste ha en utsedd kontaktperson som är tillgänglig via e-post att svara på eventuella frågor från deltagare. Dennes namn och e-postadress kommer att visas på sidan för programpunkten. Kontaktpersonen måste vara någon bland er arrangörer och en person som har full koll på programpunkten.

Inspelning och arkivering

Vill du att din programpunkt spelas in? Då publiceras den i efterhand på Halland Techs YouTube-kanal och finns tillgänglig för alla att ta del av, oavsett tid eller plats. Filmen kommer förutom på YouTube även att visas här på hemsidan i vårt arkiv för Halland Tech Week 2021.

Observera att det vid inspelning är viktigt att uppmärksamma samtliga besökare om att programpunkten spelas in. Detta gör du enklast genom att visa en affisch/bild som informerar om detta vid entrén till fysiska event och i början av en presentation för digitala event. Du hittar färdiga affischer och presentationsbilder för just detta bland vårt marknadsföringsmaterial.

Fokus på flera datorskärmar som sköter inspelningen av Halland Tech Week 2020. Just nu filmas två personer som sitter och pratar på scenen i bakgrunden.

Medverkansavtal

Du som arrangör har även ansvaret att samla in ett skriftligt avtal från alla talare som medverkar i programpunkten eller på något sätt är med på film. För att en programpunkt ska kunna laddas upp på YouTube måste dessa medverkansavtal lämnas in via formuläret nedan:

Undertexter

Det är också upp till dig som arrangör att lämna in undertexter för filmen innan vi kan publicera den på YouTube. Även dessa skickar du till vår webbutvecklare.

Ange vem (namn) som säger vad i filmen och försök undvika onödiga utfyllnadsord (“äh”, “så”, “mm”…,). Det räcker med att skicka in undertexterna i ett vanligt textdokument. Vi placerar sedan in dem vid rätt tidpunkter i din film i samband med att den laddas upp till YouTube i mån av tid. Är du osäker på hur du bör texta kan du kolla in Moderskeppets guide för undertextning av videoklipp.

Senast uppdaterad: 08 jun 2021
Scroll to Top

Medverkansavtal

Halland Tech Week behöver ditt samtycke till att bilder och filmer som du förekommer på vid angett datum och tillfälle, får lov att användas för publicering i Halland Techs kanaler (webbplats och sociala medier) tills vidare.

Alla bilder och filmer sparas i Halland Tech Weeks arkiv, som är en del av det EU-sponsrade projektet Futures by Design.
(Specificera ytterligare om du bara vill lämna samtycke till en specifik programpunkt vid angiven dag.)