Laddar Evenemang

Välkommen till Datalabb-Halland

Workshop
tisdag 5 okt 09.30–12.00

Anmälan

Läs mer om hur vi hanterar insamlade personuppgifter (GDPR).
Tribe Loading Animation Image

Hej företagare!

I en alltmer digitaliserad värld är det viktigt att analysera sina befintliga IT-tjänster och anpassa dem till nya behov och möjligheter på marknaden.

Om du och ditt företag är nyfikna på hur ni kan skapa högre konkurrenskraft genom att förbättra befintliga digital tjänster genom att effektivisera underliggande processer är ni varmt välkomna till Datalabb -Halland

I detta specifika och kostnadsfria datalabb får du chansen att träffa systemvetarstudenter som studerar IT Service Management (ITSM). ITSM beskriver hur IT-leverantörer, på ett process- och tjänstorienterat sätt, kan skapa, underhålla och förbättra sin verksamhet.

I labbet kommer vi tillsammans att utvärdera ditt företags olika IT-relaterade processer i relation till en av era befintliga digital tjänster. Det kan tex vara en incidenthanteringsprocess, förändringshanteringsprocess eller varför inte funktionen Service Desk? Efter genomfört labb skriver studenterna en rapport där de på grundläggande nivå utvärderar och modellerar era ITSM-processer och som förhoppningsvis kan möjliggöra värde för ert företag.

Vi detta tillfälle riktar sig Labbet först och främst till företag som använder IT-system internt, därför är det bra om ni som företag:
• Har en IT-avdelningen, IT-ansvarig, eller systemansvarig för en specifik applikation
• Känner till och är bekväm att prata om ett utvalt (alternativt flera) IT-system som ert företag använder idag

Anmäl dig gärna så tar vi ett kort förberedande möte där vi stämmer av möjligheter tillsammans.

Medverkande

Medverkar gör studenter på Systemvetarutbildningen vid Högskolan Borås.

#dataanalys

Ytterligare information

Plats

Online via Zoom

Språk

Svenska

Målgrupp

Små och medelstora företag

Kontaktperson

Har du frågor eller vill veta mer om den här programpunkten? Kontakta Micha Björck.

Arrangörer

Alexandersoninstitutet

Alexandersoninstitutet är en del av Campus Varberg. Alexandersoninstitutet ska bedriva efterfrågad utveckling som samordnar och tillvaratar utvecklings­behov kopplade till näringslivet i regionen.

www.alexandersoninstitutet.se

Alexandersoninstitutet logotyp.

FBD – Futures By Design

FBD är ett projekt som finansieras av Interreg Nordic Sea Region. Projektet är utformat för att möjliggöra för små och medelstora företag att förnya, växa eller förändra produktiviteten genom tillgång till data och analys av denna data för att öka resultaten.

www.northsearegion.eu

FBD – Futures By Design logotyp.
Senast uppdaterad: 21 sep 2021
Scroll to Top