Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Utblick – Inblick: Spaningar kring framtidens Halland

Paneldiskussion
tisdag 5 okt 08.30–09.30

Anmälan är stängd

Tekniktrender – hur påverkas vi och vad krävs av oss som invånare, företagare och samhälle för att möta Hallands kommande behov?

Anna Petersson från HighFive och Erik Behm från Invest in Halland guidar oss genom invigningen av Halland Tech Week där vi inledningsvis får lyssna till Radar Group om rådande och framtida tekniktrender.

Hur påverkar trenderna Halland? Och hur jobbar företagen i regionen för att möta dessa? Lyssna till ett spännande samtal med utvalda företag i regionen om hur de jobbar idag och vilka förändringar som behöver göras för att tillsammans framtidssäkra och fortsätta bygga Halland som en attraktiv och framtidsanpassad region.

Efter invigningen djupdyker vi i några av de trender Radar Group pratar om. Det fortsatta samtalet börjar kl 9.45 och är på engelska.

Programmet vänder sig både till näringsliv och företag i Halland samt privatpersoner som är intresserade av nya trender och spaningar inom teknikområdet.

Medverkande

Modererar gör Anna Petersson (innovationschef High Five) och Erik Behm (Invest in Halland). Medverkande företag är Metabytes, CE-produkter, Ensolution m.fl.

Ytterligare information

Plats

Online via Zoom och på plats vid Campus Varberg

Språk

Svenska

änder sträcker sig över ett bord mot ett papper med text. På bordet står även ett par koppar kaffe och en kanelbulle.

Fika for change

Efter den här program­punkten finns det möjlighet att stanna kvar och möta andra deltagare med hjälp av samtals­verktyget Fika for Change. Verktyget är designat för ett samtal om ca 15–20 min.

I efter­dyningarna av en föreläsning eller ett samtal snurrar tankarna. Det kan vara värdefullt att dela tankar med andra för att få fler perspektiv. Speciellt nu när vi inte har fått möjlighet att utveckla samtal fysiskt på länge. Så öppna upp för nya insikter, kunskaper, kontakter och idéer!

Kontaktperson

Har du frågor eller vill veta mer om den här programpunkten? Kontakta Micha Björck.

Arrangörer

  • Alexandersoninstitutet
  • HighFive Innovationsarena
  • Invest in Halland
Senast uppdaterad: 04 okt 2021
Rulla till toppen