Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

På tu man hand i datalabbet

Workshop
onsdag 6 okt 11.00–16.00

Anmälan är stängd

Undrar du hur kan ni kan använda dataanalys på ert företag för att skapa meningsfulla insikter? Vill du ha bättre koll på ditt företags data och diskutera hur välstrukturerad data ser ut? Eller är du bara nyfiken? Nu har du chansen att diskutera hur ert företag kan ta de första stegen mot att bli mer datadrivet. Eventet riktar sig till alla företag oavsett digital mognad. 

Vi får ofta höra att möjligheterna med data är oändliga, men var ska man som nybörjare börja? Genom individuell coachning, workshops med studenter och andra events hjälper Alexandersoninstitutet vid Campus Varberg små och medelstora företag att hantera och förstå sin interna data samt hur man kan utnyttja externa datakällor.

I detta event erbjuder vi ett 30 minuters samtal på tu man hand med Malte Rundqvist som jobbar på Alexandersoninstitutets datalabb

Datalabbet och dess erbjudanden är helt kostnadsfritt. Du väljer själv om du vill träffas fysiskt på Campus Varberg eller digitalt.

Medverkande

Malte Rundqvist jobbar på Alexandersoninstitutet inom projektet Futures By Design och har en bakgrund i datavetenskap och statistik.

#dataanalys

Ytterligare information

Plats

Online och på plats vid Campus Varberg

Språk

Svenska, engelska

Målgrupp

Små och medelstora företag

Kontaktperson

Har du frågor eller vill veta mer om den här programpunkten? Kontakta Malte Rundqivst.

Arrangörer

Alexandersoninstitutet

Alexandersoninstitutet är en del av Campus Varberg. Alexandersoninstitutet ska bedriva efterfrågad utveckling som samordnar och tillvaratar utvecklings­behov kopplade till näringslivet i regionen.

www.alexandersoninstitutet.se

Alexandersoninstitutet logotyp.

FBD – Futures By Design

FBD är ett projekt som finansieras av Interreg Nordic Sea Region. Projektet är utformat för att möjliggöra för små och medelstora företag att förnya, växa eller förändra produktiviteten genom tillgång till data och analys av denna data för att öka resultaten.

www.northsearegion.eu

FBD – Futures By Design logotyp.
Senast uppdaterad: 06 okt 2021
Scroll to Top