Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Hållbara cirkulära lösningar i en föränderlig värld

Föreläsning/Seminarium
fredag 8 okt 09.00–10.00

Anmälan är stängd

Välkommen till en av Europas modernaste återvinningsanläggningar där vi hanterar och återvinner nästan allt. Vi samlar in från alla delar av samhället och vi vet hur råmaterial utvinns, bearbetas, används och till slut återanvänds eller återvinns. Av våra 90 anläggningar runt om i Sverige är Stena Nordic Recycling Center vår flaggskeppsanläggning där all den senaste återvinningstekniken finns representerad. Vår programpunkt kommer innehålla en föreläsning om "Challenges of Modern Materials in Plastic Recycling” samt information Stena Recycling Labs och förbättringsprojekt vi driver ihop med våra samarbetspartner med fokus på digitalisering.

Medverkande

Mats Torring (Manager Business Area Services & MD New Ventures, Stena Metall), David Karis (Project Manager Research & Development, Stena Metall) och Alice Törnqvist (Communications Officer, Stena Recycling).

#återvinningsteknik #cirkulär ekonomi #hållbarhet #miljö

Ytterligare information

Plats

Online via Zoom och på plats vid Högskolan i Halmstad

Språk

Svenska

Målgrupp

Högskolor, bransch nätverk, näringsliv, offentliga verksamheter

Kontaktperson

Har du frågor eller vill veta mer om den här programpunkten? Kontakta Alice Törnqvist.

Arrangör

Stena Recycling AB

Stena Recycling är ett av Sveriges ledande återvinningsföretag med 1 600 medarbetare och närmare 90 anläggningar, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår verksamhet, som grundades 1939 av Sten A Olsson, har vuxit till en hantering av 3,4 miljoner ton material årligen. Vi är en del av Stenasfären och ingår i Stena Metallkoncernen, som bedriver verksamhet på mer än 200 platser i 10 länder.

www.stenarecycling.se

Stena Recycling AB logotyp.
Senast uppdaterad: 07 okt 2021
Scroll to Top