Laddar Evenemang

Halland Tech Meet 26 maj

onsdag 26 maj 09.00–12.00

Anmälan är stängd

Hur avgör vi om en nyhet är fake eller inte? Är E-sport verkligen bara en stillasittande hobby? Hur kan vi skapa mer effektiva och intressanta möten med hjälp av VR?

Onsdagen den 26 maj klockan 9–12 sänder vi live för årets andra Halland Tech Meet. Vi kommer att få lyssna till spännande paneldiskussioner med nytänkande företag, inspirerande organisationer och spetskunniga entreprenörer. Detta tillfälle kommer vi titta närmre på Fake News, E-sport och Virtual Reality (VR) där vi vill, tillsammans med dig som åhörare, lyfta frågor och funderingar som skapar givande diskussioner och en gemensam utveckling med nytänkande perspektiv.

Vi tror på att diskussioner som förmedlar inspiration också skapar nya spännande innovationer. Vill du vara med och bidra till en sådan diskussion? Anmäl dig till eventet och ta del av samtalen! Du kommer kunna skicka in dina frågor och funderingar direkt till paneldeltagarna.

Program

09.00–09.45 Pass 1: Virtual Reality – för framtidens smarta möten
#simuleradverklighet #mötesplats2025 #virituellamöten #praktisktillämpning

10.00–10.45 Pass 2: Fake News – väljer du aktivt att bli lurad?
Medverkar: Peter Karlsson (fil. dr. och lektor i psykologi på Högskolan i Halmstad), Johan Fischer (grundare av WITO/MyGuard) och Anton Lif (crisis management konsult på Combitech).
#fakenews #clickbait #desinformation #källkritik

11.00–11.45 Pass 3: E-sport – med teknik för prestation
Medverkar: Charlie Ohlén (CEO på Mentalytics), Dexter Wolffsohn (konsult inom Performance and Exercise Psychology på Association of Esports Psychology) och Emelie Orraryd (arrangemangsansvarig på Female Legends). Passet modereras av Tobias Tisell på High Five.
#gaming #psychology #focus #EEG

Ytterligare information

Plats

Digitalt via Zoom

Språk

Svenska

Kontaktperson

Har du frågor eller vill veta mer om den här programpunkten? Kontakta Tobias Tisell.

Arrangör

High Five

www.h5halmstad.se

High Five logotyp.
Senast uppdaterad: 29 jun 2021
Scroll to Top