Laddar Evenemang

Ett interaktivt och inspirerande möte om VR i VR

torsdag 7 okt 11.00–12.00

Anmälan

Jag vill delta online.
Jag vill delta online med ett VR-set som jag lånar av High Five.
Jag vill delta online med ett VR-set som jag har själv.
Läs mer om hur vi hanterar insamlade personuppgifter (GDPR).
Tribe Loading Animation Image

Upplev en mixad verklighet där framtid möter nutid

Häng med på ett spännande äventyr om VR i VR (Virtual Reality) där vi sänder live från en för dagen uppbyggd virtuell miljö i VR! Det kommer bli en minnesvärld upplevelse med livemusik, mingel, spännande samtal och kreativa diskussioner i den virtuella världen. Du deltar via platt skärm eller VR-glasögon (begränsat antal VR-platser).

Hur kan virtuella miljöer användas för att skapa mer effektiva, roliga och intresseväckande arbetsdagar tillsammans med våra kollegor eller förstärka våra kundupplevelser när vi befinner oss på helt olika platser fysiskt?

Tillsammans med oss på HighFive och våra VR experter Tor Palm från projektet VIAkub och Hans Alveros från Innovationskonsulten Pollen har du möjligheten att bli en unik erfarenhet rikare i en virtuell verklighet där framtid möter nutid. Aktiviteten kommer att spelas in.

Delta digitalt via platt skärm

Du deltar digitalt via länk, med hjälp av din dator eller surfplatta. Var med när vi tillsammans utforskar möjligheterna med att träffas i gemensamma digitala rum. Via chattfunktionen kan du interagera med våra experter, artister och andra gäster.

Vi erbjuder ett begränsat antal VR-platser

Träd in i den virtuella världen och upptäck dess möjligheter till att skapa inkluderande miljöer för samarbete, kundupplevelser och äventyr. Vi erbjuder möjligheten att delta på plats genom VR i den virtuella livemiljön och där interagera med våra experter, artister och andra gäster. För att göra det behöver du ett VR-set. Till företagare i Halland har VIAkub Halland ett begränsat antal VR-set för utlån, först till kvarn gäller.

Medverkande

Tor Palm (Processledare, VIAkub) och Hans Alveros (Innovation and strategy professional, Innovationskonsulten Pollen).

#immersiv teknik #tech #virtuell verklighet #vr

Ytterligare information

Plats

Online via Zoom

Språk

Svenska

Målgrupp

Företag, entreprenörer, offentlig sektor, och studenter

Kontaktperson

Har du frågor eller vill veta mer om den här programpunkten? Kontakta Tobias Tisell.

Arrangörer

High Five Framtidsarena

HighFive är den regionala, Halmstadbaserade, möjliggöraren och tillväxtskaparen. Den framtidsarena som idag driver två inkubatorer – en för hållbara, skalbara startups och en för studenter – en innovations- & projektarena samt en digi-fysisk mötesplats. HighFive gör det möjligt. Med nyfikenhet och nytänk inspireras, coachas och engageras människor och företag i Halland till innovation och hållbar tillväxt.

www.h5halmstad.se

High Five Framtidsarena logotyp.

VIAkub

Projektet VIAkub Halland erbjuder företag i branscherna kultur, utbildning och besöks­näring möjlighet att laborera, utveckla och testa olika former av digital teknik och visualisering för produkt- och tjänste­utveckling. Projektet VIAkub Halland genomförs av Region Halland och Högskolan i Halmstad med stöd av Europeiska regionala utvecklings­fonden.

www.viakubhalland.se

VIAkub logotyp.
Senast uppdaterad: 21 sep 2021
Scroll to Top