Laddar Evenemang

Digitala lösningar för vård i hemmet – Presentationsdag

Demonstration
torsdag 7 okt 09.00–11.00

Anmälan

Läs mer om hur vi hanterar insamlade personuppgifter (GDPR).
Tribe Loading Animation Image

Välkommen till ett digitalt evenemang där företag presenterar sina lösningar inom området digitala tjänster för vård i hemmet.

Under evenemanget kommer vi att få lära oss mer om hur patienter och vårdgivare kan dra nytta av integrerade digitala tjänster i hemmet. Tjänster som används för att utbyta information, till exempel genom att patienterna själva monitorerar och följer upp sitt hälsotillstånd så att vårdgivaren får ett bättre beslutsunderlag. Presentationsdagen ger också tillfälle att fundera på hur den här sortens teknik kan hjälpa oss att utveckla framtidens vård och omsorg.

Vi kommer att få lyssna till korta företagspresentationer, erfarenheter av att använda digitala lösningar och Q&A med talarna. Vi hoppas att detta tillfälle kan ge inspiration till nya samarbeten och kontakter mellan företagen och deltagarna.

Presentationsdagen riktar sig främst till personer som jobbar med ledning, verksamhetsutveckling, upphandling och IT från region och kommun.

Företagen som presenterar är

#datadriven innovation #e-hälsa #hälsoteknik

Ytterligare information

Plats

Online via Zoom

Språk

Svenska

Målgrupp

Regioner, kommuner, företag, anställda i region och kommun

Kontaktperson

Har du frågor eller vill veta mer om den här programpunkten? Kontakta Virginia Wiman.

Arrangörer

Leap for Life

Leap for Life är ett innovations­centrum för informations­driven vård – en plats för vård­världens pionjärer. Med Leap for Life samlar vi aktörer för att samarbeta, driva innovation och fungera som en motor för förändring inom vården – regionalt, nationellt och internationellt.

www.leapforlife.se

Leap for Life logotyp.

CareWare Nordic

The project CareWare Nordic wants to develop the possibilities with welfare technology solutions and is funded by Interreg ÖKS and includes Öresund, Kattegat and Skagerak. The project is a close collaboration between those who develop welfare technology, educational institutions, professionals and the public sector.

www.leapforlife.se/verksamhet/innovationsstod/careware-nordic.html

CareWare Nordic logotyp.
Senast uppdaterad: 21 sep 2021
Scroll to Top