Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Andreas Ekström – Sju sätt att äga världen

Föreläsning/Seminarium
måndag 4 okt 18.00–19.30

Andreas Ekströms just nu kanske mest populära föreläsning Sju sätt att äga världen, i vilken han beskriver digitaliseringens största utmaningar och konfliktområden. Andreas visar dessutom vilka otroliga möjligheter som finns – mänskligt, socialt och affärsmässigt, för den som vill bidra till en verklig digital demokratisering i tider av faktaresistens, filterbubblor och falska nyheter. Andreas Ekström talar om samhälls- och beteendeförändringar, dilemman och situationer som kommer av digitaliseringen och bjuder åhörarna på otroligt intressanta resonemang. Hans perspektiv är samhället och människorna i vilka han angriper tankesätt som begränsar oss från att verkligen göra digital revolution.

Andreas började arbeta som journalist år 1991. Sedan dess har han jobbat för flera tidningar och andra uppdragsgivare och han har dessutom skrivit åtta böcker. Andreas har utbildat och föreläst sedan 2001 och är en flerfaldig prisad talare och är bland annat utnämnd till Årets Genombrott och Årets Talare i Sverige.

Välkommen att ställa frågor och lyssna till Andreas Ekström!

Medverkande

Andreas Ekström började arbeta som journalist år 1991. Sedan dess har han jobbat för flera tidningar och andra uppdragsgivare och han har även hunnit med att skriva åtta böcker. Andreas har utbildat och föreläst sedan 2001 och är en flerfaldig prisad talare och är bland annat utnämnd till Årets Genombrott och Årets Talare i Sverige.

Andreas Ekström personporträtt..
#beteendeförändring #digitalisering

Ytterligare information

Plats

Online via Zoom

Språk

Svenska

Målgrupp

Dataintresserade

Kontaktperson

Har du frågor eller vill veta mer om den här programpunkten? Kontakta Ida Thomsson.

Arrangör

  • Campus Varberg
Senast uppdaterad: 21 sep 2021
Rulla till toppen