Laddar Evenemang

AI.m for the future

Föreläsning/Seminarium & Paneldiskussion
torsdag 7 okt 15.00–16.00

Anmälan

Jag vill delta på plats (fullbokad).
Jag vill delta online.
Läs mer om hur vi hanterar insamlade personuppgifter (GDPR).
Tribe Loading Animation Image

Artificiell intelligens är inte framtiden, det är nu, och idag diskuteras AI som en av nycklarna för innovation och tillväxt. Men varför är det viktigt? Hur ska man som företagare och entreprenör tänka, är det verkligen för alla och HUR säkerställer man att man investerar sina resurser i rätt projekt? I ett spännande, framtidsorienterat, interaktivt samtal får vi träffa personer som till vardags på olika sätt arbetar med att stötta den intelligenta och mer datadrivna omställning vi ser runt om oss just nu. Vi pratar om de effekter som AI har på både samhälls-, företags- och individnivå. 

Vi kommer också att få veta mer om den AI-satsning som just nu görs i Halland på Framtidsarenan HighFive tillsammans med AI Sweden, Högskolan i Halmstad och Region Halland. Hur kan man som företagare dra nytta av dessa resurser för att accelerera sin AI-resa och vad innebär det att ha ett angreppssätt som bygger på människocentrerad AI, dvs. fokus på både data, användare och affär?

Medverkande

Pontus Wärnestål (Docent i informatik på Högskolan i Halmstad och Director of Service Design & Human-Centered AI på Designbyrån inUse), Helena Theander (Ecosystems and node Manager - AI Sweden), Henrik Assarsson (VD, Metabytes) och Anne-Marie (Verksamhetschef regional utveckling ledning på Region Halland).

#AI #service design

Ytterligare information

Plats

Online via Zoom och på plats vid Spetsvinkelgatan 13, (S-huset) på Högskolan i Halmstad

Språk

Svenska

Målgrupp

Företag i och utanför Halmstad, entreprenörer, offentlig verksamhet

Kontaktperson

Har du frågor eller vill veta mer om den här programpunkten? Kontakta Anna Petersson.

Arrangör

High Five Framtidsarena

HighFive är den regionala, Halmstadbaserade, möjliggöraren och tillväxtskaparen. Den framtidsarena som idag driver två inkubatorer – en för hållbara, skalbara startups och en för studenter – en innovations- & projektarena samt en digi-fysisk mötesplats. HighFive gör det möjligt. Med nyfikenhet och nytänk inspireras, coachas och engageras människor och företag i Halland till innovation och hållbar tillväxt.

www.h5halmstad.se

High Five Framtidsarena logotyp.
Senast uppdaterad: 21 sep 2021
Scroll to Top